Nek tattoos: 150x tattoo-inspiratie

  

Een van de meest zichtbare en bijna letterlijk in-your-face tattoos zijn nek tatoeages. Hier moet je echt voor kiezen en je voorbereiden op niet alleen positieve reacties van anderen.

Meer Over Nek Tatoeages

Een tatoeage op een gedeelte van de huid onder de kin en boven het sleutelbeen rondom de nek is een nek tatoeage. Hoewel dit niet het meest voor de hand liggende en gekozen plaats is, komt deze tatoeagevorm toch steeds vaker voor.

Vaak worden nektattoos aan de zijkant geplaatst parellel met het kaakbeen of juist verticaal langs de nekspier. Ook achter in de nek als een soort kraag is een veel voorkomende plaats.

  

Nek Tatoeages Ontwerpen

Het design van deze tattoos kan een heel grote impact hebben op je uitstraling of hoe je overkomt. Er zijn kleine elegante nek tattoos voor vrouwen of echte rebellen tattoos voor beide geslachten.

Mensen die voor een tattoo aan de meest zichtbare kanten van de nek kiezen doen dit meestal om een van de volgende redenen:

  • Ze werken in de tattoo en piercing wereld en ze kunnen ermee wegkomen.
  • Het zijn artiesten, zangers of muzikanten.
  • Ze hebben een boodschap over te brengen en willen dit op een dramatische wijze doen.

Pijn is fijn

Een nektatoeage doet over het algemeen meer pijn dan een tatoeage op je arm of been.

Risico’s van Nek Tatoeages

Denk goed na voor je een nek tatoeage laat zetten die je niet helemaal kunt bedekken met kleding of haren. Veel werkgevers nemen geen personeel aan met zichtbare tattoos.