Sleutelbeen tattoos: 100 prachtige en originele tattoo ideeën

  

De plaats van een tattoo is voor iedereen belangrijk. Of je een tattoo voor de eerste keer laat zetten of je er al een heleboel hebt, het is goed om over de plaats na te denken.

Vaak vergeet men het sleutelbeen, terwijl het juist een unieke plaats is voor bijvoorbeeld een kleine symbolische tatoeages.

Is het Pijnlijk?

Hoewel de een beter tegen pijn kan dan de ander, is het laten zetten van een tatoeage altijd pijnlijk. De plaats waar je getatoeëerd wordt speelt een rol. Het sleutelbeen is een plaats waar het zetten van een tattoo meer pijn veroorzaakt dan andere lichaamsdelen.

  

Maar je moet er wat voor overhebben en een sleutelbeen tatoeage is een prachtige vorm van body art.

Verschillende Stijlen

Een sleutelbeen tattoo kan variëren van een kleine woord tatoeage tot een grote tatoeage geïntegreerd in een borst tattoo. Het sleutel been is een mooie plaats om een statement te maken. De meest populaire sleutelbeen tattoos zijn dan ook woorden en spreuken.

Ondanks dat je misschien zou denken dat het een echte vrouwelijke tattoo is, is een sleutelbeen tattoo ongeveer even populair bij mannen. Naast een woord en spreuken zijn ook kleine afbeeldingen populair of een rijtje kleine afbeeldingen langs het sleutelbeen.

Op dit moment zijn vliegende vogeltjes en muzieknoten erg in.

Een sleutelbeen tatoeage is niet zo simpel als je denkt. Het is belangrijk dat je een tatoeage artiest kiest die goed is met lijn tattoos. Een goede artiest kan de sleutelbeenlijn prachtig in een tattoo verwerken.