Familie tattoos: betekenis en 100+ tattoo-inspiratie

  

Een familie tattoo of ene gezinstatoeage is een populair tatoeage onderwerp omdat er maar weinig in het leven is waar we meer om geven dan gezin en familie.

Gezinstatoeage Betekenis

In een gezin of familie ben je nooit alleen. Sommige families zijn groot, andere juist klein. Als je aan een familie tatoeage denkt overleg dan wat jouw familie voor jou betekent.

Ontwerp Ideeën voor een Familie Tattoo

Er zijn verschillende basis concepten om een hechte familieband aan te duiden. Enkele voorbeelden zijn:

Olifant Tattoos

Een olifant tatoeages is vaak een groep tatoeage waar meerdere olifanten in voor komen. Olifanten zijn echte familie dieren en hebben een sterke familieband. Olifant families blijven een leven lang bij elkaar en als ze over de savanne lopen houden ze vaak elkaars staart met de slurf vast.

  

Andere Groep Tattoos

Een goede manier om het familie thema in een tatoeage te verwerken is het weergeven van groepen. De olifant tattoo van hierboven is het meest bekende en nog een paar voorbeelden zijn:

  • Russische poppen die steeds kleiner worden en in elkaar passen.
  • Meer abstracte groepen zoals een groep sterren.
  • Een groep pijlen, waarbij het design van iedere pijl een familielid vertegenwoordigt en de pijl zelf natuurlijk bescherming betekent.
  • Een groep skeletten

Het Woord ‘Familie’ of ‘Gezin’

Je kunt hier kiezen uit deze Nederlandse woorden of het Engelse woord ‘Family’. Combinaties met bloemen en andere dingen komen vaar voor.

Stamboom

Een stamboom met of zonder namen en data is een populair design idee.