Pols tattoos: betekenis en 150x tattoo-inspiratie

  

Mooi, cool, subtiel, diep, symbolisch… Allemaal van toepassing op de steeds populairder wordende pols tattoo. Ze zijn over het algemeen goed zichtbaar maar ook weer niet in-your-face.

Overweeg Je een Pols Tattoo?

Natuurlijk moet je goed bij jezelf nagaan op je wel een tattoo wilt. Dit geldt voor alle tatoeages maar zeker voor een pols tattoo omdat hij vaak zichtbaar is.

Denk daarom eerst aan de volgende dingen:

  • Doel – Als je weet waarom je een tatoeage wilt dan is het makkelijker een goed ontwerp te kiezen of te maken en krijg je er minder snel spijt van.
  • Afmetingen – Groot, klein of er tussen in. Denk er over na.
  • Design – Je moet het ontwerp natuurlijk mooi vinden, maar het krijgt zoveel meer betekenis als er een diepere gedachte of verhaal achter zit.
  • Persoonlijkheid – Onderstreep jouw persoonlijkheid door een bepaald design.

Symboliek van een Pols Tatoeage

Omdat een pols tattoo redelijk zichtbaar is kun je er veel symboliek in verwerken. Dit kan heel subtiel of overduidelijk.

  

Sterke Persoonlijkheid

Een pols tattoo geeft je een sterke persoonlijke uitstraling en is het duidelijk dat je de kaas niet van je brood laten eten.

Laat Zien Wie Je Bent Zonder Woorden

Vaak zegt een tattoo meer dan duizend woorden. Hou je er niet van om op te scheppen en wil je op waarde geschat worden? Een pols tatoeage laat direct zien wie je bent en maakt woorden overbodig.

Cool

Met een pols tattoo ben je nog cooler en aantrekkelijker. Het geeft je een ‘Bad-Boy’ of ‘Bad-Girl’ imago.