Sterrenbeeld boogschutter tattoo: betekenis & 30x tattoo-inspiratie

  

Boogschutters zijn eerlijk, extravert, overdreven optimistisch, moreel, avontuurlijk, onafhankelijk en komen vaak op voor de underdog. En de boogschutter heeft nog veel meer goede eigenschappen om over op te scheppen met een sterrenbeeld tatoeage.

Een Ontwerp Kiezen voor een Boogschutter Tattoo

Ook bij dit zodiac teken heb je geen tekort aan design ideeën. Hieronder lichten we er een paar uit:

Pijlen en Centauren

Half man half paard, maken dat de centaur een prachtig tattoo onderwerp is. De centaur heeft een connectie met de boogschutter omdat de afbeelding van het sterrenbeeld in de hemel een centaur voorstelt. De centaur heeft bovendien een pijl en boog in z’n hand.

De Boogschutter

Een afbeelding van de boogschutter zelf is een heel mooi ontwerp voor een tatoeage waar je alle kanten mee uit kunt.

  

Het Symbool

De pijl is het meest gebruikelijke symbool dat de boogschutter symboliseert. Deze glyph ziet eruit als een pijl die naar rechtsboven wijst met een dwarsstreep door de steel.

Het Woord ‘Boogschutter’

Je kunt het woord ‘Boogschutter’ of het Engelse woord ‘Sagittarius’ met een mooie letter laten tatoeëren en/of combineren met andere ideeën.

Waar Haal Ik Inspiratie voor mijn Tattoo Vandaan?

Om te beginnen kun je online een heleboel ideeën opdoen en voorbeelden vinden van zodiac tattoo designs. Als je veel voorbeelden hebt gezien krijg je vaak al een beeld van hoe je zou willen dat jouw tatoeage eruit moet zien. Door bepaalde elementen van verschillende voorbeelden te combineren kun je een uniek design creëren.