Sterrenbeeld weegschaal tattoo: betekenis & 50x tattoo-inspiratie

  

Een weegschaal weegt de dingen tegen elkaar af, maakt snel vrienden en staat bekend om een onberispelijke stijl. Het is dus duidelijk hoe de weegschaal een tattoo design kiest en dat het resultaat chique zal zijn.

Sterrenbeeld Weegschaal Tattoo Stijlen

Er zijn drie basis richtingen die je voor deze sterrenbeeld tattoos kunt kiezen.

Het Weegschaal Zodiac Teken

De glyph van de weegschaal is een horizontaal streepje met een Omega teken erboven. Dit is waarschijnlijk het meest voorkomende ontwerp element van een weegschaal tatoeage. Het teken beeldt de zon uit die ondergaat en symboliseert daarom een nieuwe dag.

Ook symboliseert het de ‘gulden middenweg’ natuur van de weegschaal.

  

De Weegschaal

Een weegschaal is grafisch op verschillende manieren af te beelden. Van heel abstract tot een prachtig uitgewerkt design, is er van alles mogelijk.

Bijna altijd wordt de weegschaal in evenwicht afgebeeld. Dit symboliseert de eigenschap van de weegschaal naar balans en harmonie in het leven te streven.

De Weegschaal Constellatie

Het constellatie teken geeft subtiel jouw sterrenbeeld weer. Vaak zullen mensen vragen welk sterrenbeeld het is, wat de meeste weegschalen prettig zullen vinden.

Het intrigerende van deze constellatie is dat op het eerste gezicht het niet in evenwicht lijkt. Er zijn zelfs verschillende theorieën over hoe dit teken de balans uitbeeld.

Weegschaal Tatoeage Ideeën

Enkele ideeën om je op gang te helpen zijn:

De weegschaal glyph als pols tatoeage.

  

Een weegschaal afbeelding op je bovenarm, rug of enkel.

Een grote tatoeage van een nachtelijke hemel met de weegschaal constellatie.