Kracht en sterkte tattoos: 50x tattoo-inspiratie

  

Een van de oudste bedoelingen van tattoos is om de bijzondere eigenschappen van de drager weer te geven. Kracht en sterkte zijn natuurlijk een paar van de belangrijkste eigenschappen. Hoe toon je met een tattoo op een mooie en symbolische manier dat je krachtig en sterk bent?

De Beste Tattoos die Kracht en Sterkte Betekenen

De oude tattoo ontwerpen die kracht en sterkte weergaven zijn geëvolueerd in de loop van de tijd. Er zijn ook meer betekenissen bij gekomen, zoals:

De Puntkomma

Een puntkomma is het symbool van innerlijke kracht. Het is een kleine tatoeage met een grote symboliek. Het symboliseert de kracht die nodig is voor een nieuw begin, bij mensen die een tragische betekenis in hun leven hebben gehad.

Het Anker

Het anker betekent kracht en stabiliteit. Een anker tattoo geeft aan dat je iemand hebt die je kracht en stabiliteit geeft.

  

De Zen Cirkel

De populariteit van deze tatoeage is pas van de laatste tijd. Het is het symbool voor innerlijke kracht en verlichting, maar ook voor het heelal.

Tribal

Er zijn meer mannen met een tribal tatoeage dan vrouwen. Er zijn verschillende symbolen voor kracht en sterkte afhankelijk van de stam. Bij de Polynesiërs is dit bijvoorbeeld de schildpad.

De Lotus Bloem

Lotus bloemen staan bekend als het symbool voor kracht en verbetering.

Dieren Tattoos die Kracht en Sterkte Betekenen

Er zijn dieren die deze mooie eigenschappen vertegenwoordigen. Vaak kiezen mensen ervoor om door middel van een dieren tatoeage hun eigenschap te tonen:

  • Libelle
  • Leeuw
  • Koi vis
  • Schildpad (tribal)