Moederschap tattoos: 60x tattoo-inspiratie

  

Of je nu een alleenstaande moeder bent, een stiefmoeder of een moeder met veel kinderen, er is een moederschap of mama tattoo voor alle mama’s.

Soorten Moederschap Tatoeages

Een moederschap tattoo symboliseert de toewijding van een moeder; toewijding aan haar kind en haar gezin.

Omhelzing

Moeders knuffel kan een gebroken hart genezen of de pijn verhelpen van een geschaafde knie. Het is dus een populair teken van moederschap. Meestal wordt het in alleen zwart gezet en je hebt de keuze uit een realistisch of simpel, schematisch ontwerp.

Moeder-Kind Tattoo

Het gebruik van dieren die moeder en kind vertegenwoordigen is erg populair. Vaak houdt het jong de staart van de moeder vast. Een mooie symbolische weergave voor een stiefmoeder is om twee verschillende dieren te gebruiken. Bijvoorbeeld een moeder olifant en een baby giraffe.

  

Over het algemeen worden moeder-kind tatoeages in cartoon vorm uitgewerkt.

Tweeling Moeder Tattoo

Voor moeders met een tweeling, drieling of meer, zijn er leuke designs. Een populair ontwerp is een moeder die de handen van haar kinderen vast houdt.

Harten

Verbonden harten is een symbolische manier om het moederschap aan te geven. Een groot mama-hart, verbonden met een of meerdere kinderhartjes.

Vogels

Een leuk idee voor alleenstaande moeders is een paar vogels die bijvoorbeeld in een lijn achter de moeder aanvliegen. Voor moeders waarvan de kinderen het huis verlaten, een tattoo met vogels die het nest verlaten.

Hartslag

  

Het eerste wat je van een kind waarneemt als het nog in de buik zit is de hartslag.