Pauw & Pauwenveer tattoo: betekenissen, 30 ideeën

  

Eén van de meest oogstrelende vogeltatoeages is de pauwentatoeage. Deze tatoeage hangt samen met het geloof van mensen over deze prachtige vogel. De betekenissen kunnen in elke cultuur verschillen.

Pauw-tatoeages worden door beide geslachten gedragen en zijn op verschillende manieren ontworpen. Pauw ‘tattoo’-ontwerpen zijn erg kleurrijk en opvallend. In dit artikel worden pauw-tatoeages en pauwenveren-tatoeages besproken.

Pauw & Pauwenveer tattoo: betekenissen en ontwerpen

De pauw is één van ’s werelds mooiste vogels en hetzelfde kan worden gezegd over de tatoeage. Hoewel de pauwentattoo voornamelijk door vrouwen wordt gedragen, kiezen mannen er toch voor deze tatoeage te etsen. 

De pauw is door de tijd heen symbolisch geweest voor verschillende culturen. Hij is symbolisch voor China en een verscheidenheid aan Aziatische culturen. Voor de Chinezen is de pauw een symbool van geluk. De pauw is ook gebruik voor hoge rang of status. In de hindoemythologie wordt de pauw geassocieerd met de god Lakshli en het symboliseert de pauw geduld, vriendelijkheid en begrip. Er zijn verschillende legendes en mythen rond de pauw. In totaal is de pauw een symbool van integriteit en innerlijke schoonheid.

  

Als het gaat om pauw tatoeages ontwerpen, zijn er twee hoofdtypen. De pauwen-tatoeage kan de hele vogel of alleen de veren van de vogel portretteren. Pauwenveren worden beschouwd als de mooiste veren ter wereld. Pauwenveren zijn ook enkele van de meest onderscheiden veren over de hele wereld. Elke pauwenveer is heel kleurrijk, gedetailleerd en overal hetzelfde. Tegen het einde van de veer is er een cirkelpatroon. Veel oude culturen geloofden dat ze er als een oog uitzagen. Romeinse en Griekse culturen zouden de pauw “100 ogen” noemen. Ze geloofden dat dit een symbool van het kwaad was en ze noemden de pauw vaak ‘Boze ogen’.

Pauw-tatoeages kunnen worden gedaan in prachtige tinten blauw, groen, paars, roze, rood, oranje en geel. De pauwen-tatoeage geeft je alles wat je nodig hebt in een tatoeage. Als u op zoek bent naar een grote tatoeage, kunt u kiezen voor de volledig pauwen-tatoeage of de volledige pauwenveer-tatoeage. Als u op zoek bent naar iets kleins, kunt u kiezen voor de pauwenveer met een enkel veertje. Je zult zelden een andere tatoeage vinden die zo mooi kan zijn. Pauw-tatoeages zijn prachtig!

Vanwege de grootte van de pauw kunnen tatoeage-ontwerpen niet overal op het lichaam worden getatoeëerd. Bij de pauwenveer-tatoeage kan dat wel.

Pauw tattoo: betekenissen en ideeën

Een pauw-tatoeages heeft verschillende betekenissen. Veel van de betekenissen van de pauwen-tatoeage zijn positief van aard. Vergeet niet dat je tatoeage uiteindelijk ook symboliseert wat je wilt. De betekenissen van de pauwen-tatoeage zijn waarheid, eer, integriteit, vooruitziendheid, waarden, natuur, innerlijke schoonheid, vriendelijkheid, inzicht, seksualiteit, geduld, verlangen, koninklijk, trots, luxe en schoonheid.

  

Pauw ‘tattoo’ ontwerpen kunnen een verscheidenheid aan verschillende toegevoegde elementen en symbolen bevatten. Sommigen mensen kiezen voor bloemen, planten of bladeren. Er zijn allerlei ontwerpen om uit te kiezen en allerlei manieren om een ​​uniek tattoo-ontwerp te maken voor alleen jij.