Zwaan tattoo: betekenissen en 20 ideeën

  

Zwaan tatoeages zijn geen voornaamste trend tattoo ontwerpen, maar zijn gevraagd. Ze kunnen op verschillende manieren worden ontworpen, meestal in het wit. De zwaan is al vele eeuwen een symbolisch dier. Als het gaat om tatoeages-symbolen en ontwerpen, zijn er letterlijk duizenden en duizenden. Elk ontwerp heeft symbolische betekenissen en vertegenwoordigt de tatoeage op positieve en negatieve manieren. De zwaan is al eeuwenlang een symbool van de zonnestralen en is gesymboliseerd in oude culturen en mythologie. Hij is door de geschiedenis heen in duizenden verschillende culturen geportretteerd. Bij Griekse legendes en Keltische mythologie speelde het een belangrijke rol, in Noord-Europa, daterend uit de tijd van 1500 voor Christus, en bij de Inheemse Amerikanen.

Zwaan tattoo: betekenissen

De zwaan is meer dan alleen een mooie vogel; het is het wezenlijke van balans en harmonie. Het is ook een symbool van evenwicht, zuiverheid, dromen, eenheid, elegantie en transformatie. Zwanen worden ook geassocieerd met welsprekendheid, intelligentie en het geschenk van poëzie. Verder hebben ze goddelijke connecties volgens de Kelten en Grieken en is teken van schoonheid, welsprekendheid en elegantie. De verbinding van de zwaan met zuiverheid en kuisheid is mogelijk voortgekomen uit de Noorse folklore, maar ook in het hindoeïsme. Zelfs veel religieuze figuren in het christendom worden geassocieerd met deze vrome vogels.

Zwanen zijn ook emblemen van loyaliteit, liefde en familie. Ze staan ​​erom bekend dat ze levenslange partners zijn en paren zelden scheiden als ze eenmaal een stevige band hebben gevormd. Het is eveneens symbool van innerlijke kracht, prachtige schoonheid en zuiverheid.

  

Zwaan tattoo: ontwerp

Zwaan-tatoeages zijn een favoriet onder vrouwen vanwege de nauwe band die het dier heeft met elegantie, schoonheid en vrouwelijkheid. Een zwaan is een beeld van vrouwelijke perfectie. Als zodanig zijn de meeste Zwaan-tatoeages vloeiend en delicaat, wat de waargenomen zachte en zachte aard van vrouwen oproept. 

Het ontwerp van de zwaantattoo kan groot of klein zijn. De zwaan-tatoeage komt ook in verschillende tattoo-stijlen, zoals de ‘tribal’-stijl en de ‘celtic’-stijl.

Van de zwarte zwaan is de betekenis van de tatoeage anders dan de symbolische betekenis van deze vogel. Hij vertegenwoordigt een diep mysterie dat ernaar verlangt om vrijgelaten te worden. Met deze definitie kan de zwarte zwaan in vele soorten scenario’s passen. De zwarte zwaan-tatoeage kan een droom vertegenwoordigen die je wilde bereiken of die je op een dag wilt bereiken. 

Vanwege de verschillende groottes die bij de zwaan-tatoeage horen, kan deze bijna overal op het lichaam worden geplaatst. Voor vrouwen worden zwaantatoeages geplaatst op de boven- en onderrug, schouderbladen, enkels en de maag. Voor mannen wordt de zwaan-tatoeage meestal op de borst- of schouderbladen geplaatst. Het belangrijkste om je op te richten is de grootte van je zwaan-tattoo. Als het een kleine tatoeage is, kan deze bijna overal worden geplaatst in tegenstelling tot een grote. 

  

Zwaan tatoeages zijn meestal minder neergekeken dan andere tatoeages, maar het is nog steeds een tatoeage. Het is een goed idee om tewerkstellingsboeken over tatoeages te bekijken om er zeker van te zijn dat er geen probleem is.